dilluns, 26 de març del 2012

Llibreria Universal

  

Des de fa més de 15 anys pots trobar a Ronda Sant Antoni número 9 i a on trobaràs tot el que busques relacionat amb el món del còmic, la novel.la de fantasia, l'animació, els jocs de cartes i de taula.

Totes les novetats de tots els estils.
El 2005 estrenem la nostra pàgina web www.universal-comics.com, a on oferim enviaments nacionals i internacionals moltes vegades sense despesses d´enviament i fem venda anticipada de les novetats que estan per sortir en els propers mesos, dispossem de més de 30.000 referències d'articles disponibles i catalogats detalladament per donar la major informació i que pugui ser d'utilitat als nostres clients. 

L'any 2009 vam fer una reforma completa de la llibreria per adaptar-nos als canvis del sector i l'àmplia oferta de gèneres i tipus d'articles, ara es més lluminosa, amb més espai, més llibres i un ambient més acollidor.
Europeu, Nacional, Americà
Tenim una àmplia selecció de còmic americà, europeu, novel.la gráfica i manga. Som dels que creiem que una llibreria ha de tenir llibre de fons, pero si no trobes algun llibre mirem de trovar-lo i et truquem quan ens hagi arribat.

Amb el nostre carnet de client tens importants aventatjes, pots participar en sortejos i et tenim al corrent de les nostres activitats.
Novetat i novel.la fantàstica
També tenim una selecció de novel.la fantàstica, llibres d' il.lustració, disseny, imatge i d'altres estils.

T'agraden els jocs de taula? Disposem d'un joc per a cada tipus de jugador ... estratègia, recursos, jocs de cartes, etc .. I a més, et convidem de franc cada 15 dies a participar a les partides que fem els dissabtes per que aprenguis a jugar.
Jocs de taula, jocs de cartes, còmic d´importació americà.
Acceptem reserves de còmics de importació de les novetats que estan per sortir en dos mesos però també tenim un estoc ampli de volums americans de tota mena com Essentials, Showcase, Archive Editions i una selecció de les novetats que surten cada mes a un preu exclusiu per els nostres clients.
Manga per totes les edats.
Fem exposicions d'autors com Pasqual Ferry, Pere Mejan, Horacio Altuna, Albert Monteys i també col.lectives..., sessions de signatures, xerrades i presentacions de comics a la llibreria.


Ja saps on estem... t´esperem.

Llibreria Universal
Ronda Sant Antoni 9
Barcelona 08011
Tel 93 443 32 68

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada